Commerce Talentpool

Ben jij een derdejaars Bachelor of Master student Bedrijfskunde of bij een andere commerciële opleiding? Sta je een 7 gemiddeld en heb jij het karakter en de kunde voor een commerciële functie? Wil jij een vliegende start maken op de arbeidsmarkt en je onderscheiden van andere studenten? Dan is de Commerce Talentpool precies wat je nodig hebt!

Als bijna afgestudeerde word je door middel van het hoogwaardige Commerce Talentpool-programma klaargestoomd voor een traineeship bij de aangesloten (corporate) ondernemingen.

Het Commerce Talentpool-programma biedt pragmatische trainingen en coaching die gegeven worden door experts uit het bedrijfsleven. De trainingen zijn gericht op o.a. leiderschap, communicatievaardigheden & authentiek presenteren, integraal handelen en innovatievermogen. De focus tijdens de individuele coaching-gesprekken met een mentor is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en je ambities.

Tijdens je deelname aan deze Talentpool word je gekoppeld aan uitdagende, betaalde projecten en stages bij innovatieve bedrijven; van start-ups tot corporates. Deze projecten variëren van het analyseren van (sales)databases, het implementeren van marketingplannen tot het introduceren van nieuwe producten in de markt.

Om je aan te melden, schrijf je je in bij Integrand en stuur je een mail naar commerce@integrand.nl met daarin je cv en een toelichting.