Finance Talentpool

Sta jij een 7 gemiddeld, vind jij het leuk om je studie te combineren met nevenactiviteiten en wil jij met een voorsprong aan jouw carrière beginnen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de Integrand Finance Talentpool; een groep eindfase Bachelor- en Master Finance studenten met veel carrière potentie. Je maakt  deel uit van een exclusieve visvijver voor recruiters van top Finance bedrijven door heel Nederland!

De Finance Talentpool commissie is momenteel weer druk bezig met de organisatie van carrière evenementen en trainingen voor komend jaar. Door deel te nemen aan de Talentpool kun je interessante trainingen volgen en een kijkje nemen bij verschillende bedrijven. 

Om getalenteerde Finance studenten zoals jij echt iets te kunnen bieden kun je je aanmelden voor de Finance Talentpool door een mail te sturen met je CV en cijferlijst (van je bachelor en master) naar financetalentpool@integrand.nl . Via deze mail houden we je op de hoogte van exclusieve evenementen die je naar eigen voorkeur en interesse kunt bezoeken

Kortom, ben jij een top finance student en wil je je aanmelden voor de Finance Talentpool?

  1. Maak een account aan op deze site via ‘Schrijf je in’ en geef hierbij aan dat je interesse hebt in de Finance Talentpool.
  2. Stuur een mail naar financetalentpool@integrand.nl met daarin je cv en cijferlijst.